Latest Posts (a real-time view of activity)
 
Publikohen arsyet shkencore të realizimit të falleve në përgjithësi. Realizimi i shumicës së fjalëve të bëra nga ana e fall
7d ago
Jeta eshte bere nje udhetim plot tension. Ne jemi mesuar me gjendjen e te qenit, te zene vazhdimisht dhe rrallehere ndalemi e te reflektojme per jeten tone. Çka eshte me e keqja, nje numer i madh njerezish jetojne ne autopilot. Ata nuk bejne me pyetje se cfare mendojne dhe si sillen, por lejojne rutinat, modelet dhe rastesite te formesojne jeten e tyre. Pyetjet qe nxisin mendimin mund te sjellin ndryshime te dobishme ne jeten tuaj. Keto pyetje te thella do t'ju ndihmojne te merrni nje qasje me re
18d ago
Si ja kaloni vizitore/anetare.   Ju falenderojme per pjesmarjen tuaj ne faqen tone, shpresojme qe faqja tju pelqeje. Hapni temen tuaj ne forum dhe le te diskutojme se bashku.   Mos harroni ta shperndani faqen neper miqte tuaj.  
20d ago