News

36-vjeçarja doli në rrugë vetëm me të brendshme, ndërsa dukej tejet e mërzitur. Megjithatë, veprimet e Kim janë të mirë menduara dhe ndoshta këtë herë ja ka arritur sërish qëllimit të marrë vëmendjen e mediave.

Një ditë më parë, mediat rozë shkruan se, Kim nuk do të marrë pjesë në Javën e Modës në Paris, nga ku mendohet se shkak është bërë grabitja e një viti më parë në kryeqytetin francez.

/ Top Channel

27.09.2017
 
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Actions
Rating
0 votes
Recommend