Identifikohu
Public polls
By bossman 01.10.2017

Letër Njoftimi
Subscribe now for Folhapur newsletter to receive news, updates, photos of top rated members, feedback and tips to your e-mail.
Public Groups
Featured
Nje hapsirë virtuale për të gjithë fillozofët. Njihuni me filozofët e tjerë lokal amatorë për të diskutuar botën dhe atë që dimë për të.
1 fans
Tirana, Albania
15.10.2017 From folhapur
Nje group argetues per grupmoshat 30+!
0 fans
Tirana, Albania
07.10.2017 From folhapur
Nje grup argetues per grupmoshat 18-30
0 fans
Tirana, Albania
07.10.2017 From folhapur
Quotes
"Suksesi është të shkosh nga dështim në dështim pa humbur entuziazmin."

Winston Churchill

13 days ago
liccaco79 added new photo
13 days ago 0 likes 0 comments 0 comments
14 days ago
zerxifi87 added new photo
14 days ago 0 likes 0 comments 0 comments
diohunno72 added new photo
14 days ago 0 likes 0 comments 0 comments
monvingcep75 added new photo
06.11.2017 0 likes 0 comments 0 comments
anmyosis83 added new photo
06.11.2017 0 likes 0 comments 0 comments
gropered87 added new photo
06.11.2017 0 likes 0 comments 0 comments
lowtlica80 added new photo
06.11.2017 0 likes 0 comments 0 comments
abtherpo79 added new photo
06.11.2017 0 likes 0 comments 0 comments
14.10.2017
folhapur added a photo
gjirokastra
Ahahaha vetem nje gjirokastrit!
 
14.10.2017 0 likes 0 comments 0 comments
folhapur added a photo
14.10.2017 0 likes 0 comments 0 comments
Outline
Película Face descargar torrent pirate bay     ▼▼⟱↡↓▼⟱↡↓↡⇓↡↡⟱▼↓↓▼↓⟱⟱↓⇓⇓↡⇓⇓⬇▼▼↡⇓↓↓↓▼⬇▼↓⟱↓ ➛▶▶▶➡➜ VER / DESCARGAR Face ⇦⟵◀⟵◀⟵ ⟰⟰⇪⬆▲▲↟▲⇑⇧▲▲⟰▲↑⇧↟⇑⇧⇪↟▲↑⟰⇪⇪⇪↑↑▲▲⇪⇑⇑⇪▲↟▲▲▲↑                                   La plataforma FACE permite a proveedores la remisión de las facturas a aquell…
13 days ago
0
24 Hours to Live Película Gratis sin registrarse Subtítulos en español     ⇩⬇⇓↡↡⇩↓⇩⟱▼⬇▼⟱▼⇩⇩⇩⇩↓⬇↡⇩↓▼⇓⇩↡⇩⇩▼⇩⬇⇓ ▶➙➝➔➙➞➠➛ VER / DESCARGAR 24 Hours to Live ⇐⬅◀⇦⇦←⟸◀ ▲⇧↑⬆⇑⇑⬆↟⬆↟↑⬆↟↟⇪⬆⇪⟰▲⇪⟰⟰⇧⇧↟⟰⇪⇧↑↑⇪⇑▲                                   24 Hours to Live ver en hindi ver en hindi - plyt…
14 days ago
0
Télécharger gratuitement Pick-Ups pirate bay REGARDER ICI films gratuits     ▼⇩▼↓↡↡⇓⇩⇩▼↡⬇⇓▼↓⇓⇓↡⇓⇓▼⇓↓⟱⇓⇓▼▼↓↓ ➛→▶➟➛➜➟➝ REGARDER / TÉLÉCHARGER Pick-Ups ◀⬅←◀⟸⟵⇐⟵ ⇧⟰⇑⇧⇑⬆↑⇪⇪⬆⇑⇧⬆⟰↟↟⬆⟰⇑⇑⇧⇧⇑⇧↑⇧↟⬆▲⟰                                   PICKUPS - Home | Facebook, De taille nettement supérie…
14 days ago
0
Round Seven Watch Free Online Free HD 1080p 720px     ▼⇓⇓⟱⟱↓↡⇓⬇⟱⟱⇩↓↡▼⟱↓▼⟱▼⟱⇓↡⬇⬇⇓▼↓⟱⇓↓▼⇩⟱↓⬇⟱▼⬇⟱↓↓⟱⇓ ➔▶➛➠→→▶➝ WATCH / DOWNLOAD Round Seven ⬅⟸⇐⬅⬅⟸⇐◀ ⟰⟰↟⟰⟰⟰↟⇑⇧⇪↟⇪⇧⇧▲⬆⇧▲⇪⇧↑⬆⇪↟↑⇧↑⇪⇑⬆⇧⇑↟⟰▲⇧⇪⟰↟▲↑▲⬆⇪                                   Mock drafts can be a bit much to handle this time of…
06.11.2017
0
Bright Gratis Ver dobladas película hindi Visualización previa de películas     ↡↡▼▼⇓⇩⇓⬇⇓⟱↓▼⬇▼↓⟱⇩▼↓⟱↡⬇↡▼⬇⟱⇩⬇⬇⬇↡⬇↡▼↡⇩↡⇓↡↓ ➞➙➛→▶→➟▶➞ VER / DESCARGAR Bright ←◀⟸←⟵⇐⇦⟵⇦ ⇪⟰⟰⇧⇪▲⟰⇪↑⇪↟⇑↟↑▲↑↟↑⬆⇧⬆⟰▲⟰⬆▲⇧↑↑⇪▲▲⇪▲⬆⇧⬆⇑⟰⟰                                   Bright - 2017 (EE.UU.). Trailer, video…
06.11.2017
0
Movie Stream The Shape of Water den ganzen Film anschauen     ⇩⇩↓⟱⟱⬇⟱⟱▼⟱↡⇓▼⇓▼↓⇩⬇↓↡▼▼↓⇩⬇⬇⇓↡⇩⟱⇓⇓▼↡⟱↡⇩ ➞➟▶➜▶➟→→ ANSCHAUEN / RUNTERLADEN The Shape of Water ◀⇦◀⟸←⟸←← ⇑⇪⇪⬆↟↟⇑⇑▲⟰▲↟⟰⇧⟰⟰⇑⇑⟰⬆⬆⬆▲↑↑↟⇪⬆⟰⟰⇪↑▲↟▲⬆⇪                                   Dieser Film ist verliebt in die Liebe. Und v…
06.11.2017
0
Gratis Online Broken Ghost cualquiera sin registrarse     ⇩▼↡⬇⬇⬇⟱⟱⇓⬇⇓⇓↓▼▼⟱⬇⇩⟱↓▼▼⬇⇩⟱▼⇓⟱⬇▼ ➜▶➙➛➡ VER / DESCARGAR Broken Ghost ⇦←⇦←⟸ ↟↟▲↟⟰⇧⬆⇑▲⟰⇪↟↟↟⟰⇑▲⬆⇧↟⬆⇑↟⟰▲▲⟰⇪↑⇪                                   Jim Jarmusch - Wikipedia, la enciclopedia libre. Las tipografías con estilo Grunge…
06.11.2017
0
03:37
03:39
02:59
14.10.2017
0
03:24
14.10.2017
0
03:42
14.10.2017
1
05:33
08.10.2017
0
00:25
09:53
01:18
07.10.2017
1
03:16
07.10.2017
1
Blogs

Película Face descargar torrent pirate bay     ▼▼⟱↡↓▼⟱↡↓↡⇓↡↡⟱▼↓↓▼↓⟱⟱↓⇓⇓↡⇓⇓⬇▼▼↡⇓↓↓↓▼⬇▼↓⟱↓ ➛▶▶▶➡➜ VER / DESCARGAR Face ⇦⟵◀⟵◀⟵ ⟰⟰⇪⬆▲▲↟▲⇑⇧▲▲⟰▲↑⇧↟⇑⇧⇪↟▲↑⟰⇪⇪⇪↑↑▲▲⇪⇑⇑⇪▲↟▲▲▲↑                                   La plataforma FACE permite a prov
liccaco79 13 days ago 0 63

24 Hours to Live Película Gratis sin registrarse Subtítulos en español     ⇩⬇⇓↡↡⇩↓⇩⟱▼⬇▼⟱▼⇩⇩⇩⇩↓⬇↡⇩↓▼⇓⇩↡⇩⇩▼⇩⬇⇓ ▶➙➝➔➙➞➠➛ VER / DESCARGAR 24 Hours to Live ⇐⬅◀⇦⇦←⟸◀ ▲⇧↑⬆⇑⇑⬆↟⬆↟↑⬆↟↟⇪⬆⇪⟰▲⇪⟰⟰⇧⇧↟⟰⇪⇧↑↑⇪⇑▲                                   24 Ho
zerxifi87 14 days ago 0 109

Télécharger gratuitement Pick-Ups pirate bay REGARDER ICI films gratuits     ▼⇩▼↓↡↡⇓⇩⇩▼↡⬇⇓▼↓⇓⇓↡⇓⇓▼⇓↓⟱⇓⇓▼▼↓↓ ➛→▶➟➛➜➟➝ REGARDER / TÉLÉCHARGER Pick-Ups ◀⬅←◀⟸⟵⇐⟵ ⇧⟰⇑⇧⇑⬆↑⇪⇪⬆⇑⇧⬆⟰↟↟⬆⟰⇑⇑⇧⇧⇑⇧↑⇧↟⬆▲⟰                                   PICKUPS -
diohunno72 14 days ago 0 10
Forum Posts
Latest News
Serbia nuk vonoi të hiqte paralele mes situatës së Katalunjës dhe Kosovës, shkëputjen e së cilës, sipas Ivica Daçiç, fuqitë botërore e mirëpritën, ndërsa referendumin katalanas e dënojnë me forcë.
06.10.2017
 
Ndërsa është duke u përpjekur të pranojë shtatzëninë e motrës së saj të vogël, Kylie Jenner, Kim Kardashian është fotografuar aspak në formë mbrëmjen e së hënës.
27.09.2017
 
Udhëheqësi i kurdëve të Irakut shpalli fitoren e votës “po” në referendumin e pavarësisë të mbajtur me gjithë kundërshtimin e qeverisë qendrore në Bagdad, vendeve fqinje dhe Shteteve të Bashkuara.
27.09.2017
 
Luhen sot ndeshjet e kthimit të 1/16 të finaleve të Kupës së Shqipërisë. Skuadra e parë që zbret në fushën e lojës do të jetë Partizani për ndeshjen me Naftëtarin që do të luhet në 13:00.
27.09.2017
 
Meta e uroi Haradinajn për krijimin e qeverisë së re të Kosovës si dhe për detyrën të rëndësishme si kryeministër. Meta shprehu angazhimin e tij për bashkëpunimin e ngushtë me institucionet e Kosovës, në interes të rritjes së mëtejshme të njohjeve ndërkombëtare si edhe forcimit të perspektivës evropiane.
27.09.2017
 
Kryeministri Edi Rama, në një konferencë të përbashkët me homologun Ramush Haradinaj, deklaroi se është “shpresëplotë për një përshpejtim të axhendës së përbashkët” të qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës.
27.09.2017
 
17 gushtin e vitit 2016 ndodhi ngjarja e rëndë, kur një 12-vjeçar që po pushonte te gjyshërit e tij në Palasë, u vra dhe iu pre koka barbarisht nga një i sëmurë mendor. Autori ishte Jorgo Zani, i cili mëngjesin e kësaj të mërkure i dha fund jetës me vetëvrasje.
27.09.2017